Afbeelding

Tergooi heeft vanaf nu laadpalen voor elektrische auto's

Algemeen

HILVERSUM - Op bezoek in het ziekenhuis en tegelijkertijd de auto opladen. Voorheen kon dit niet, maar vanaf is dit wel mogelijk bij Tergooi. Op de parkeerplaats in Hilversum staan nu vier laadpalen. 

De zogenaamde LoLo's maken deel uit van een netwerk met zo'n 17.000 laadpalen. Tergooi zegt hiermee in een behoefte te voorzien van een groeiend aantal patiënten, bezoekers en medewerkers.

Extra service
De afdeling Algemene Techniek van Tergooi heeft de laadpalen gemonteerd en aangesloten. "Er staan per locatie twee laadpalen op plekken waar vooral patiënten en bezoekers parkeren en twee op plekken waar vooral medewerkers parkeren", meldt projectleider Ad Loman. "We hebben deze extra service mogelijk gemaakt omdat het past bij de gastvrijheid en duurzaamheid waar we als Tergooi voor staan'. De gebruikte stroom en tijd kan de eigenaar van de elektrische auto afrekenen bij laadpunt.nl. Die rekent op zijn beurt weer af met Tergooi." 

De laadpalen staan in Hilversum op P2, in het voorste gedeelte en het achterste gedeelte. Op dit moment bekijkt het ziekenhuis ook hoe in de nabije toekomst elektrische fietsen opgeladen kunnen worden bij Tergooi.

Uit de krant