Afbeelding

Ernstig mishandeld na avondje uit

Algemeen

HILVERSUM - Een inwoner van Hilversum is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig mishandeld. Het slachtoffer kan zich weinig van het incident herinneren.

Even na middernacht liep de Hilversummer na een avondje uit over het Melkpad en weet nog wel dat hij in de buurt van de 's-Gravelandseweg een groepje van drie mannen zag aankomen. Ook kan hij zich nog herinneren dat hij uit een slecht voorgevoel naar de overkant van de straat liep om een eventuele confrontatie te voorkomen. Het volgende moment lag de man op de grond, in de kreukels, met bloed op het gezicht en met een gebroken neus. Hij is even van de wereld geweest.

Herinnering
Drie andere passanten die op dat moment voorbijfietsten, hielpen de man overeind en belden 112. De ambulance kwam even na half een ter plaatse. Later in het ziekenhuis constateerde de arts dat de Hilversummer duidelijk een of meerdere klappen tegen het gezicht heeft gekregen. Het slachtoffer zelf herinnert zich daar niets meer van. Mogelijk keert de herinnering nog terug, vertelde de arts. Om die reden is er (nog) geen formele aangifte gedaan bij de politie.

Uit de krant