Een ijsje voor bezoekers van Tergooi in Blaricum ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan na de fusie met Ziekenhuis Hilversum.
Een ijsje voor bezoekers van Tergooi in Blaricum ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan na de fusie met Ziekenhuis Hilversum. Foto's : Bob Awick
Foto's

Jarig Tergooi sluit langjarig zorgcontract

Zorg

HILVERSUM - Het is precies tien jaar geleden dat Ziekenhuis Gooi-Noord in Blaricum en Ziekenhuis Hilversum fuseerden. Zaterdag werd dat op beide locaties gevierd.

Onder de noemer 'Tergooi Exclusive' werden patiënten en bezoekers in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun vertrouwen. Alle opgenomen patiënten kregen een feestelijk ontbijt en diner geserveerd. En er was ijs. Een beautyteam legde de patiënten nog eens extra in de watten. Bovendien was er muziek en liepen er sneltekenaars rond. 

Zilveren Kruis 
Het ziekenhuis maakte verder bekend een vijfjarige overeenkomst te hebben getekend met Zilveren Kruis voor de inkoop van zorg. De helft van de patiënten is verzekerd bij Zilveren Kruis.

Het is voor het eerst dat Tergooi zo'n contract voor meerdere jaren aangaat. Dat is onder meer van belang voor de financiering van de nieuwbouw van Tergooi.


De ballonnenkunstenaar wist de kinderen te vermaken.

Een warm welkom voor alle bezoekers.

Uit de krant