IJsfanaat Marleen Visser.
IJsfanaat Marleen Visser. Foto: Carrera Culinair

Het is altijd tijd voor ijs, zeker zaterdag

Algemeen

HILVERSUM - Aardbeien, chocola, banaan of gewoon vanille. IJs komt in vele smaken dat geldt zeker zaterdag voor wie bij kookwinkel Oldenhof binnenstapt. Daar signeert Marleen Visser haar nieuwste boek 'Altijd IJs'

In honderd ijsrecepten bewijst ijsfanaat Marleen Visser dat ijs geschikt is voor elk seizoen. Ze beperkt zich niet tot de bekende smaken, maar experimenteert er flink op los. Denk aan: wake up espressopops, lychee-darjeelingsorbet, mango sticky rice-magnum, crème brûlée-pops, scroppino-ijsjes, groene smoothie-ijsjes, mojito, zoete-aardappelijs met karamel en witte chocolade, bananensoftijs. 

Zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur in kookwinkel Oldenhof aan de 's-Gravelandseweg. Meer info hier

Uit de krant