Afbeelding

Ineke Rutgers naar Filmtheater

Cultureel

HILVERSUM - Ineke Rutgers is de nieuwe Zakelijk Leider van Filmtheater Hilversum. Piet Bijlholt nam de afgelopen periode ad interim de positie waar en draagt het stokje met een gerust hart over aan Rutgers.

Over haar overstap zegt Rutgers (1968): "Met ontzettend veel plezier en passie heb ik de afgelopen vijfentwintig jaar in de professionele podiumkunsten gewerkt. Voor mij is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Naast de podiumkunsten heb ik al van kinds af aan een grote passie voor film. Filmtheater Hilversum is een gevestigde naam met een sterk profiel dankzij de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers, het team van vaste medewerkers en het bestuur. De vele bezoekers dragen het een warm hart toe en de groei van de afgelopen jaren bewijst dit. Ik ben dan ook verheugd dat ik mijn expertise en netwerk nu hier kan inzetten."

Het bestuur van Filmtheater Hilversum laat weten: "Wij hebben in Ineke Rutgers een uitstekende opvolger gevonden en verwachten dat zij onze ambities voor de toekomst helpt realiseren."

Uit de krant