Afbeelding
Foto: BIJBEL-in

Nieuw Hilvertshof, dan ook een nieuwe BIJBEL-in

Buurt / wijk

HILVERSUM - De Evangelische Boekhandel BIJBEL-In in winkelcentrum Hilvertshof viert van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 mei de hernieuwde opening. De BIJBEL-In is vergroot en heeft evenals de andere winkels een nieuwe uitstraling gekregen in het bijna geheel verbouwd en vernieuwde winkelcentrum Hilvertshof.

De BIJBEL-In is al sinds de start van het winkelcentrum Hilvertshof aanwezig. Eerst op een andere locatie, maar alweer zo'n 20 jaar op de huidige locatie, bij de voetgangerspassage aan de kant van de Zeedijk.  De winkel draait zonder winstoogmerk en geheel op basis van vrijwilligers van diverse kerken in Hilversum en omstreken. 

Bijbelse babbels
Tijdens de openingsdagen zijn er diverse workshops. Op woensdagmiddag 10 mei wordt er voor kinderen om 14.00 uur tot 16.00 uur een workshop 'Armband maken'gehouden. Op donderdag 11 mei is er 's avonds een workshop 'Handlettering'. Op vrijdag 12 mei vindt er door schrijfster Hanna Holwerda een workshop plaats onder de titel 'Bijbelse Babbels', speciaal gericht op ouders met (basisschool) kinderen. Kijk voor aanmelding en openingsaanbiedingen op www.bijbel-in.nl.

Feestelijke heropening
De officiële feestelijke heropening van de winkel met verantwoorde christelijke lectuur, cd's, dvd's en allerlei kaarten en cadeauartikelen is op zaterdag 13 mei om 11.00 uur. 

Uit de krant