Afbeelding
Foto's: Bastiaan Miché

Verstappen in Hilversum en dat betekent chaos

Bedrijven

HILVERSUM - Chaotische taferelen bij de Jumbo aan de Larenseweg in Hilversum. Niemand minder dan Max Verstappen liet rond 18.00 uur zijn gezicht zien en dus hoopten honderden aanwezige fans op een handtekening of foto van hun idool. 

Aanvankelijk ontkende Jumbo, sponsor van Verstappen, de komst van de Formule 1 coureur. Wel stond er iets bijzonders te gebeuren, gaf een woordvoerder aan. Niet veel later echter lekte een interne mail van bedrijfsleider Sipke Schoonhoven aan alle medewerkers uit en was duidelijk de Nederlands bekendste sportman naar Hilversum zou komen.


Aanleiding voor het bliksembezoek was een nieuwe actie van de supermarktketen die volgende week van start gaat. Een oude Formule 1 racewagen van Verstappen, die hij maandag op het parkeerterrein aan de Larenseweg onthulde, trekt de komende twee weken door het land.

Hoewel het voor de vele fans een unieke kans en toch best bijzonder was om hun held van zo dichtbij te zien, liep de bijeenkomst voor velen toch uit op een teleurstelling. Slechts een enkeling slaagde er in een handtekening of selfie te scoren. Het merendeel ging echter met lege handen naar huis. Verstappen was snel weer vertrokken.

Uit de krant