Irma Verburgh ervaart de kracht van klank. Harry van Dalen (links) van Spirit Connection legt uit: 'Klank wordt gebruikt om de denkgeest te overstijgen.'
Irma Verburgh ervaart de kracht van klank. Harry van Dalen (links) van Spirit Connection legt uit: 'Klank wordt gebruikt om de denkgeest te overstijgen.' Foto: Karin van Leeuwen

'We hebben mensen blij gemaakt'

Cultureel

HILVERSUM - Ze hadden nauwelijks geslapen zaterdagnacht. Waren druk bezig met het Feel Good Festival. Evalien en Jeffrey kijken terug. Zijn tevreden.

Zoals een goed gastheer en -vrouw betaamt lopen Evalien Slinkert en Jeffrey van Opzeeland van Yogi Heroes rond op hun Feel Good Festival en begroeten hun gasten. De twee sympathieke organisatoren zijn kneiterdruk met de voorbereidingen geweest en vandaag, zondag, worden hun inspanningen beloond.

Was het de dag ervoor nog regen en wind, op de dag van het festival schijnt de zon. "Thank you kosmos!" schrijft Evalien op haar Facebookpagina. Een festival als dit valt of staat voor een groot gedeelte met het weer. Werf35 is het decor van het Feel Good Festival. In kraampjes zijn spullen te koop waar een mens blij van wordt.
 

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant