Mike Williams.
Mike Williams. Foto: BAAS

Hilversummer op lijst beroemde dj's

Cultureel

HILVERSUM - De 20-jarige Mike Williams uit Hilversum heeft dit jaar voor het eerst zijn plek veroverd in de DJ Mag top 100, dat vannacht bekend is gemaakt. Hij behoort nu officieel tot de exclusieve groep van beroemde dj's die op de grootste dj-lijst ter wereld staan.

Williams is binnengekomen op plaats 60 en is daarmee één van de hoogste nieuwe binnenkomers. De 20-jarige dj timmert flink aan de weg en wordt gezien als een van de grootste talenten van dit moment. Hij is met zijn jonge leeftijd dan ook de jongste dj in de lijst. De Hilversummer reageerde zelf blij verrast op het nieuws: "Ik had het niet zien aankomen en ik ben er zo blij mee. Zo dankbaar dat fans massaal op mij hebben gestemd."

De bekendmaking van de volledige DJ Mag Top 100 vond vannacht plaats tijdens het AMFFestival in de Amsterdam Arena. Martin Garrix bezet de eerste plaats. 

Williams behoort tot dé nieuwe generatie succesvolle Nederlandse dj's. Dit aanstormende talent heeft in korte tijd al een flink aantal clubhits gescoord. De grote doorbraak kwam met het nummer 'Sweet & Sour'. Deze track werd in 2016 eveneens gelanceerd op Musical Freedom, het label van Tiësto, overigens één van Mike's grootste fans. De dj krijgt ook support van vele andere grote namen in de industrie, en was afgelopen zomer te zien op grote festivals in zowel binnen- als buitenland. 

Uit de krant