De producten worden dagvers geproduceerd.
De producten worden dagvers geproduceerd. Foto: Bastiaan Miché
Advertorial

Bakker Jeroen opent derde winkel in pand Kromhout

Bedrijven

Hilversum - Bakker Jeroen heeft woensdag zijn derde winkel geopend. Dé kwaliteitsbakker uit Kortenhoef is nu ook gevestigd aan de Hilvertsweg 84 in Hilversum, waar voorheen Bakkerij Kromhout zat.

Het oude personeel van Kromhout wordt door Bakker Jeroen overgenomen, zodat klanten dezelfde vertrouwde gezichten in de winkel zien. "Gelukkig gaan ook alle bakkers mee, zodat we voldoende mensen hebben om voor drie winkels onze producten te maken", aldus Jeroen van der Linden.

Het bedrijf is erg in beweging. Zes jaar geleden werd de bakkerij overgenomen van Bakker Sturkenboom en vanaf februari dit jaar prijkt de naam 'Bakker Jeroen' op de gevel. Van der Linden: "Met de overname van Bakkerij Kromhout hopen wij ons nog meer te kunnen specialiseren, zodat we nog vele jaren voor onze klanten klaar kunnen staan."

De producten worden dagvers geproduceerd in de bakkerij in Kortenhoef. Oliebollen zijn een specialiteit. Deze zijn 4 en 11 november voor een kennismakingsprijs verkrijgbaar in de nieuwe zaak.

Uit de krant