Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

Nieuwe plek voor Treasure Juwelier, vertrouwde service

Bedrijven

HILVERSUM - Op het eerste oog lijkt het alsof er niets veranderd is. De winkel oogt vertrouwd en overzichtelijk als altijd. De opstelling is hetzelfde met de opvallend rode toonbank in het midden. Na 29 jaar heeft Treasure Juwelier de eerste verdieping van het Hilvertshof verlaten en heeft de zaak een mooie nieuwe plek gekregen op de begane grond.

"Het bevalt ons prima", meldt eigenaar Trea de Jong. "Na de sluiting van de V&D was er boven op onze oude locatie wat minder leven. Nu zitten we midden in de plek waar de mensen zich begeven. Daar zijn we heel blij mee", voegt zij hier nog aan toe.

Assortiment
Sinds zaterdag 11 maart zit Treasure Juwelier op de nieuwe stek, waar verder weinig gewijzigd is. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service blijven hoog in het vaandel staan van het team van Trea. Het assortiment blijft groot. Er zijn zelfs enkele merken toegevoegd aan de collectie.

Happy
"Dit is een betaalbare juwelier met veel merken, waar je vrijblijvend kunt rondlopen en erop kunt rekenen dat wij er alles aan doen om de klant happy weg te laten gaan", aldus Trea.

Dobbelen
Binnenkort is het tien dagen feest bij Treasure Juwelier in verband met de verhuizing. Van donderdag 13 april tot en met zondag 23 april viert de juwelier de grote opening. De winkel is onder andere leuk aangekleed en iedereen die iets koopt, mag dobbelen voor een prijs. Dat varieert van een lolly tot 20 procent korting op de aankoop. Hou HilversumsNieuws de komende tijd in de gaten, want daarin komt een waardecoupon te staan: 50 procent korting op het vervangen van batterijen.

Uit de krant