Afbeelding

Madelijne Kool presenteert nieuwe cd in de Vorstin

Cultureel

HILVERSUM - Madelijne Kool presenteert dinsdag in Podium de Vorstin haar album 'Kool komt binnen', maar wie niet kan wachten kan de liedjes al per WhatsApp horen. Stuur 'Kool AAN' naar 06-26886830 en je krijgt de liedjes toegestuurd.

Meestal schrijft ze in het Nederlands. Het kan gaan over alles. De liefde doet het natuurlijk altijd goed. "Ik heb in de liedjes op dit album mijn hele ziel en zaligheid gestopt. Is dat dan mooi? Is het goed? Weet ik niet. Ik hoop natuurlijk dat er heel veel mensen zijn die het iets doet. Het voelt spannend, want dit album: dit ben ik. En nu sta ik in mijn blootje, zeg maar", aldus Kool.

Met haar band: drummer Lean Robbemont (Waylon), bassiste Phaedra Kwant (3J's), gitarist Clemens Blacquiere (Borsato), pianist/accordeonist Amir Swaab en pianist/bandleider Nicolaas Duin.

Dinsdag 18 april presenteert Kool, met liveband, haar album 'Kool komt binnen' in de Vorstin. "Veel zin in! Tof als er veel mensen komen kijken." Om 20.00 uur. Kaartjes kosten 5 euro en zijn te koop via www.devorstin.nl.

Uit de krant