Afbeelding
Foto: Viore

Liefst 23.750 euro voor Viore bij Charity Event

Mensen

HILVERSUM - Een Charity Event voor Viore afgelopen zaterdag in Gooiland heeft het enorme bedrag van 23.750 euro opgeleverd. De organisatie van de avond was in handen van leden van tennisvereniging HLTC 't Melkhuisje en Gooiland Hilversum.

Deze leden hielden voor het tiende en tevens laatste jaar dit Charity Event. Dit leverde in die tijd maar liefst ruim 200.000 euro op voor verschillende goede doelen. Het geld is bijeen gebracht door trouwe gasten van de organisatie en is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die loterij- en veilingitems ter beschikking hebben gesteld.

Stichting Viore is een regionaal informatie-en activiteitencentrum voor (ex-) kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden. De opbrengst van deze avond zal worden besteed aan uitbreiding en intensivering van het aangeboden bewegingsprogramma in het centrum. Directeur, Miranda van den Eijnden, zegt: "Wat enorm fijn, dat er zo'n groot bedrag is gedoneerd aan Viore", aldus directeur Miranda van der Eijnden van de stichting. "Dit bedrag zorgt ervoor dat er ruim 1.600 keer aan een bewegingsactiviteit bij Viore kan worden deelgenomen. Heel veel dank aan de donateurs."

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 in Hilversum open op alle weekdagen tussen 10 en 16 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld werk en kanker, kanker binnen het gezin en werken aan vitaliteit. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Uit de krant