Afbeelding

Hilversummer bedreigd in steeg

Politie

HILVERSUM - Een 18-jarige Hilversummer is zondagavond bedreigd in een steeg aan de Zilvermeeuwstraat. De politie zoekt getuigen. 

Rond 23.45 uur liet een 18-jarige man uit Hilversum zijn hond uit bij een grasveld aan de Minckelersstraat. Toen hij een steeg inliep in de richting van de Zilvermeeuwstraat, werd hij ineens tegen de muur geduwd. Een onbekende man bedreigde hem. Hij kwam ten val . De verdachte rende vervolgens weg in de richting van de Zilvermeeuwstraat. Het slachtoffer hoorde hoe een brommer startte en wegreed.

Signalement
De verdachte heeft een lichtgetinte huidskleur en droeg een zwartkleurige jas met een capuchon. Die capuchon was over zijn hoofd getrokken en hij had een sjaal voor zijn gezicht. Ook had hij een donkerkleurige trainingsbroek aan.

Tips
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zicht te melden. Heeft u iets gezien van de bedreiging? Heeft u wellicht rond 23.55 uur een bromfiets zien rijden in de omgeving van de Zilvermeeuwstraat? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Hilversum via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via 0800-7000.

Uit de krant