Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

Aparte bijeenkomst gemeente over kleine spoorbomen

Buurt / wijk

HILVERSUM - De belangstelling voor de plannen van het stationsgebied was groot en dan met name hoe de verkeerssituatie eruit moet komen te zien. De eerste participatiebijeenkomst van de gemeente is geweest en voor de tweede sessie wil wethouder Floris Voorink nog een bijeenkomst houden over de kleine spoorbomen.

De VVD'er herhaalt dat de kleine spoorbomen niet dichtgaan, maar dat er nog wel veel verwarring over bestaat. Hilversum wil voor dinsdag 7 maart, als de tweede participatiebijeenkomst over de stationsomgeving op de rol staat, extra tekst en uitleg geven over de plannen en wat dat inhoudt voor de kleine spoorbomen.

Voorink zegt dat er blijkbaar behoefte is om meer informatie en feiten uit te wisselen. De situatie rond de kleine spoorbomen houdt de gemoederen flink bezig en dan met name in de Geuzenbuurt, merkt de liberaal op.

Vermoedelijk vindt deze sessie plaats in februari. Een definitieve datum en moment is nog niet geprikt. "We willen ons goed voorbereiden", legt de wethouder uit.

Uit de krant