Foto: Jeroen Keep Fotografie
Foto: Jeroen Keep Fotografie Foto: Jeroen Keep Fotografie

Badkamer-
inspiratie en carrièrekansen: Welkom bij
Sanidirect
Hilversum

Ontdek de badkamer beleving bij dé badkamerspeciaalzaak van 't Gooi. Sanidirect, de snelstgroeiende sanitairformule met 31 vestigingen door heel Nederland, nodigt je uit om onze ruime 900 m2 grote showroom te bezoeken. Hier presenteren we hoogwaardig sanitair en tegels in een eigentijdse setting. Sanidirect staat voor transparantie, kwaliteit en klantgerichtheid, waarmee we uitblinken in de wereld van badkamers.

Unieke winkelervaring:

Bij Sanidirect bieden we niet alleen een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten, maar ook een unieke winkelervaring. Ons ervaren personeel staat klaar om deskundig advies te geven. Met ons moderne 3D-tekenprogramma tonen we direct hoe jouw gekozen sanitair en tegels eruit zullen zien. Een vrijblijvend huisbezoek behoort tot de mogelijkheden, waarbij we de situatie bekijken en een offerte op maat maken. Alle artikelen zijn zowel op de website als in de winkel netto geprijsd, zonder verrassingen. Sanidirect heeft geen sale-, dump- of outletartikelen, enkel A-kwaliteit-producten die garant staan voor duurzaamheid en stijl. Gemak en flexibiliteit staan centraal: een aanbetaling is niet nodig, en we bieden de mogelijkheid tot orders op afroep (voor nieuwbouw) en onder voorbehoud (voor financiering).


Goed om te weten:

Onze winkel is goed bereikbaar, en voor de deur parkeren is mogelijk. Met 90% van onze producten op voorraad in ons magazijn zorgen we voor snelle bezorging tegen minimale kosten. Afhalen in de winkel is uiteraard ook gratis. Het merk Ben Sanitair is bij Sanidirect altijd gegarandeerd voor de laagste prijs.


Vacature:

Sanitairadviseur:

A-kwaliteit-producten die garant staan voor duurzaamheid en stijl

Sanidirect Hilversum zoekt een enthousiaste sanitairadviseur (m/v). In onze moderne showroom van 900 m2 adviseer je particulieren en installateurs op inspirerende wijze. We zoeken teamspelers met goede contactuele eigenschappen, natuurlijke overredingskracht, minimaal mbo werk- en denkniveau, flexibele inzetbaarheid (ook op koopavond, zaterdagen en feestdagen), collegialiteit, scoringsdrift, en vooral een passie voor sanitair en interieur.


Wat biedt Sanidirect:

Bij Sanidirect bieden we niet alleen een uitdagende baan in een kerngezonde onderneming, maar ook een gedegen training, marktconform salaris, provisieregeling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, maken deel uit van ons aanbod. Als rookvrije omgeving streven wij naar een gezonde werkplek.


Solliciteer vandaag nog door je CV, motivatie en pasfoto te sturen naar b.beck@sanidirect.nl of bezoek onze winkel aan de Verlengde Zuiderloswal 32, boven de Gamma in Hilversum. Voor meer informatie kun je bellen naar 035-5448093.

Afbeelding