Afbeelding
Foto:

Welkom bij Kappelle Makelaars, het grootste makelaarskantoor in het Gooi

Ben je op zoek naar een krachtige partner voor het verkopen, aankopen, taxeren of beheren van jouw woning of bedrijfspand? Zoek niet verder! Kappelle Makelaars, een modern makelaarskantoor sinds 1966, staat voor je klaar met vijf vestigingen in ‘t gooi. Bij Kappelle Makelaars voel je je meteen thuis - we zijn vertrouwd, betrokken en ervaren. Dát maakt het verschil.

Ons team

Jouw vertrouwde partner verdeeld over 5 kantoren: stap binnen bij een van onze kantoren waar onze enthousiaste teams hun passie voor vastgoed combineren met persoonlijke aandacht. Jouw huis is meer dan alleen een woning: het is jouw thuis.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Onze makelaars komen graag bij je langs en geven, geheel vrijblijvend, advies over de verkoopwaarde van jouw woning.

Exclusieve korting

Ben je toe aan de volgende stap en wordt het verkopen van je huis een feit? Speciaal voor jou hebben wij deze maand een leuke actie: bij een succesvolle verkoop krijg je van ons de promotiekosten (t.w.v. circa € 895,-) cadeau!*

*deze actie geldt van 1 april tot en met 30 april 2024.

Neem contact op - vrijblijvende kennismaking

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij met onze expertise jouw woonwensen kunnen realiseren. maak vandaag nog een afspraak!

Afbeelding