Ombudsteam PvdA
Ombudsteam PvdA Foto:

Zitting Ombudsteam PvdA

woensdag 14 februari 2024 19:30 tot dinsdag 26 maart 0:00

In 12 jaar hebben wij 1300 mensen kunnen helpen Nu ook vanuit wijkcentrum Lopes Dias. Dit doen we elke 1ste en 3de woensdag van de maand. we starten met dit open spreekuur vanaf 19.30. Het ombudsteam helpt iedereen, lid van de PvdA of niet en onze hulp is gratis. Heeft u een probleem met de overheid, het energiebedrijf of de woningcorporatie? Loopt u vast in het oerwoud van regels? Wij willen u helpen. Onze werkwijze is heel eenvoudig. Wij bieden u een luisterend oor voor de vraag of het probleem waar u voor staat. Samen gaan we na welke instantie u het beste kan helpen. Indien nodig maken wij voor u een afspraak of schrijven een brief. Als u het ergens niet mee eens bent kunnen wij voor u een bezwaarschrift schrijven of u in contact brengen met een jurist die u verder helpt. Natuurlijk blijft u zelf verantwoordelijk voor de hulpvraag. Wij helpen u zo veel mogelijk met het vinden van de juiste weg zodat uw vraag zo goed mogelijk wordt beantwoord of opgelost. Op zich schijnbaar eenvoudige acties, maar de praktijk leert inmiddels dat ze toch vaak in belangrijke mate bijdragen aan een succesvol resultaat. Telefonisch bereikbaar 06-86134148 ombudsteam@pvdahilversum.nl

Locatie