Afbeelding

Beste lezers en bezorgers,

Bedrijven

Enter Media, de uitgever van deze krant, drukt wekelijks ruim 125.000 kranten met nieuws uit het Gooi, Weesp en Diemen. Een deel van de bezorging doen wij in eigen beheer en deel wordt momenteel uitbesteed. Gezamenlijk hebben we als doel om bij alle inwoners in onze regio wekelijks de gratis huis-aan-huiskrant te bezorgen.

Wekelijks ontvangen we verschillende meldingen over de bezorging, waaronder bezorgklachten over de Gooi en Eembode. Deze bezorgklachten nemen wij graag in ontvangst omdat ze ons helpen te achterhalen waar de krant niet op de mat valt.

Om beter in verbinding te komen met de bezorgers van de Gooi en Eembode, hebben we besloten om vanaf 1 januari 2024 de volledige verspreiding vanuit Enter Media te beheren.

Tegelijkertijd kiezen we ervoor om minder folders als bijlagen van de krant toe te voegen en ons volledig te richten op een kwalitatieve verspreiding van de huis-aan-huiskrant. Bezorg jij nu de Gooi en Eembode? Dan horen we graag van je! Omdat de verspreiding in Hilversum momenteel uitbesteed is, kennen wij jou nog niet. We vragen je om contact met ons op te nemen, zodat je de Gooi en Eembode in jouw wijk kunt blijven bezorgen, met een aantrekkelijke vergoeding. 

Bel of stuur een WhatsApp naar 0294-410333 of mail naar info@entermedia.nl

Nieuwe bezorgers gezocht

Voor een aantal open wijken zijn we dringend op zoek naar nieuwe bezorgers. Je kunt al vanaf 13 jaar kranten bezorgen, maar het is ook perfect voor inwoners die graag vitaal willen blijven en betrokken zijn bij hun wijk.

De kranten worden wekelijks bij je thuis afgeleverd. Je bepaalt je eigen tijd en tempo en ontvangt een mooie vergoeding.

Kun je wekelijks een uurtje vrijmaken en wil je bijdragen aan goed geïnformeerde Hilversummers? Meld je dan aan via gooieneembode.nl/bezorger, bel of stuur een WhatsApp naar 0294-410333 of mail naar info@entermedia.nl

We hopen snel van je te horen. 

Namens Enter Media,
Carla de Vries en Marjon de Heer

Bezorgcoördinatoren
Enter Media
0294-410 333

Afbeelding

Uit de krant