Erwin Nyhoff en burgemeester Gerhard van den Top te midden van de initiatiefnemers van ALLsportsradio Jaco Bal en Lars Schotanus.
Erwin Nyhoff en burgemeester Gerhard van den Top te midden van de initiatiefnemers van ALLsportsradio Jaco Bal en Lars Schotanus. Foto: YPCA, De Radiofabriek

Burgemeester Gerhard van den Top luidt lustrumjaar ALLsportsradio in

Bedrijven

HILVERSUM - Feest op het Media Park woensdagmiddag. In De Radiofabriek was de viering van het tienjarig bestaan van ALLsportsradio. BurgemeesteGerhard van den Top van Hilversum startte, met een druk op de bekende rode knop, de nieuwe audiovormgeving van dit lustrumjaar.

De gehele middag werd in een vijf uur durende XXL-uitzending van ALLsportsradio LIVE! al teruggeblikt op tien jaar ALLsportsradiomet bekende studiogasten, anekdotes en interviews van de afgelopen tien jaar. Presentatoren Robert Denneman, Daan Prins en Ron Lemmens werden hierbij bijgestaan door verschillende co-hosts, waaronder Rick Winkelman, Frits Barend, Tom Coronel en Jacques Nieuwlaat.

Deze XXL-uitzending eindigde met een speciale aflevering van ‘Bloed, Zweet eTranen’, waarin oud-scheidsrechter Mario van der Ende oud-tennisser en directeur van het ABN AMRO Open tennistoernooiRichard Krajicek ontvingNa afloop van deze uitzending werd bekengemaakt dat ALLsportsradio dagelijkse live-uitzendingen zal gaan verzorgen tijdens het ABN AMRO Open tennistoernooi van 10 tot en met 18 februari in Rotterdam Ahoy.

Lustrumjaar
Woensdagmiddag was het precies tien jaar geleden dat een groep bekende sporters op de rode knop drukte om ALLsportsradio officieel te lanceren. Ook dat gebeurde destijds vanahet Media Park in Hilversum. Na tien jaar was de rode knop terug en mocht burgemeester Gerhard van den Top, samen met de initiatiefnemers van ALLsportsradio Jaco Bal en Lars Schotanus, het lustrumjaar officieel inluiden met speciale audiovormgeving van de sportzender. 

Het is geweldig om te zien hoe dit radiostation zich de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld en hoe het een belangrijke rol speelt in het verspreiden van verhalen achter de sport”, aldus Van den Top. ”Ik feliciteer ALLsportsradio van harte met deze mijlpaal. Tien jaar geleden begonnen ze met een visie om de sport op een nieuwe manier naar de luisteraars te brengen, en dat is precies wat ze hebben bereikt. Hun toewijding aan innovatie en ondernemerschap in nieuwe media is bewonderenswaardig en past perfect bij de toekomst van onze Mediastad.”

Uit de krant