Afbeelding
Foto's: Kiwanis

Wijnproeverij Kiwanis levert zeker 7 mille op voor Kinderen in Nood

Maatschappelijk

BUSSUM - De wijnproeverij van afgelopen zaterdag door de Gooise serviceclubs van Kiwanis is een doorslaand succes geworden. De opbrengst is nu al meer dan 7.000 euro. Dit bedrag is voor Stichting Kinderen in Nood uit Bussum.

Wijnkenner Jan Bastiani presenteerde tijdens de proeverij in de Johanneskerk in Laren een 26-tal geselecteerde wijnen. De prijzen lagen tussen de 9 en 15 euro. De wijnproeverij mocht zich in een grote belangstelling verheugen. Niet alleen de wijnen waren volgens de aanwezigen van prima kwaliteit, maar ook de prachtige ruim vijfhonderd jaar oude locatie maakte de proeverij tot een bijzonder evenement.

Leden van de Kiwanisclubs uit Laren, Bussum, Hilversum en Baarn stonden achter statafels in de Johanneskerk en gaven advies over de aangeboden wijnen. Na afloop van de proefrondgang konden de bezoekers de wijn bestellen. 

Belangstellenden kunnen ook nog steeds rechtstreeks de wijn bestellen op de website www.kiwanisactie.nl. De bestelde wijnen worden in de regio door de Kiwanis-leden thuis bezorgd.Uit de krant