Afbeelding

Dudokfestival is een avondje pop-uptheater in centrum

Algemeen

HILVERSUM - Het Dudokfestival biedt Hilversummers pop-uptheater. Zaterdag 13 juni staat de tweede editie van dit culturele evenement opnieuw op de agenda. Volgens Esther Franssen, die samen met pianist Daniël van Veen de organisatorische touwtjes in handen heeft, wordt het een intiem en spannend festival.

Kleinkunst, cabaret en klassieke muziek zijn de genres die zaterdag aan bod komen. Op drie nog geheime locaties in het centrum worden drie voorstellingen van een half uur gegeven. Het festival begint om 19.30 uur. Bezoekers zien op hun e-ticket waar zij moeten verzamelen. Suppoosten die in de binnenstad aanwezig zijn, begeleiden hen naar de theaters. Taralli, het ensemble van Hilversummer Marcel Reijans, verschijnt zaterdag bijvoorbeeld op de planken, net zoals cabaretduo Oldenosborn en kleinkunstformatie Het Nieuwe Lied.

Na de voorstellingen is er een afsluitende borrel in Paisan aan de 's-Gravelandseweg. Vanaf 22.30 uur kunnen gasten daar terecht. Kaarten voor het Dudokfestival kosten 25 euro, inclusief een drankje in de pauze. Wie wil reserveren, kan dat doen via www.dudokfestival.nl.

Uit de krant