Afbeelding

Strijdbijl Christmas Village is eindelijk begraven

Algemeen

HILVERSUM - Dik 11 maanden later is de strijdbijl onder de grond gestopt. Orhan Polat (O.P. Projectmanagement) en wethouder Wimar Jaeger hebben maandag een verhelderend gesprek gevoerd met elkaar over Christmas Village, het kerstevenement voor expats dat medio december 2014 op het laatste moment niet doorging vanwege het gebrek aan financiële steun van de gemeente.

"We hebben een heel leuk gesprek gehad met de wethouder, waarin we het verhaal van Christmas Village hebben afgesloten. We kunnen nu onze blik richten op de toekomst, waar de wethouder ook enthousiast over is", aldus Polat. Maandag zaten de twee partijen eindelijk om tafel om de lucht te klaren en het pad van de toekomst vrij te maken. De ondernemer had in juli al aangegeven een afspraak te willen maken met de wethouder van Evenementen om dit hoofdstuk af te sluiten.

Verbindend
Christmas Village zou vrijdag 13 en zaterdag 14 december plaatsvinden op de Kerkbrink en het Keiplein. Ondernemers konden houten chalets huren en diverse partijen, zoals De Gooische Brink, Wintercircus Hilversum, Museum Hilversum met het World Press Photo-event en Connexxion verleenden hun medewerking. Polat vroeg subsidie aan voor wat in zijn ogen een verbindend internationaal event was.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant