Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

Samenwerkingspartners gaan avontuur van Dudok Concert aan

Algemeen

HILVERSUM - Durven en doen vielen dinsdagmiddag in het hoofdgebouw op Landgoed Zonnestraal. Daar wordt vaak ook dromen aan vastgeplakt, maar in het geval van het Dudok in Concert is er van een droom geen sprake. Donderdag 14 juli staat de muzikale ode aan de omroepgeschiedenis van Hilversum op het programma.

Samen met de gemeente durven vier partijen dit avontuur aan te gaan. Dinsdag zetten de sponsoren hun handtekening op het Dudok in Concertbord, waarmee de samenwerking officieel is bekrachtigd met een fotomoment en een toost met een glas prosecco. Het Stadsfonds Hilversum, AllSafe Mini Opslag, Rabobank Gooi en Vechtstreek en de Open Studio Dagen hebben zich aangesloten bij dit initiatief en maken het mede mogelijk.

Paul de Leeuw
Voorafgaand aan het concert van het Metropole Orkest is er ook een programma met Hilversumse clubs en verenigingen. Dit lokale podium is voor de sponsors een goede reden om mee te doen. Het concert, dat zaterdag 16 juli wordt uitgezonden op NPO1, vindt plaats in het Dudokpark. Paul de Leeuw is de presentator van Dudok in Concert. Deze week maakte de gemeente bekend welke artiesten, naast het Metropole Orkest komen optreden. Karin Bloemen, Giovanca Ostiana en Brace Mac Donald zijn die donderdagavond te zien en te horen.

Uit de krant