Eric de Roode en Karin Vos van Allerzorg.
Eric de Roode en Karin Vos van Allerzorg. Foto Rob Kamminga

Miniconsults tijdens open dag pijnpoli Allerzorg

Zorg

HILVERSUM - Ruim twee miljoen Nederlanders staan dagelijks op met pijn en gaan naar bed met pijn. "En dan nog al die anderen die kampen met hevige pijnen, maar het hebben opgegeven en geen hulp zoeken", weet Karin Vos, anesthesioloog-pijnspecialist bij Allerzorg Wijk Medisch Centrum Hilversum. Voor iedereen die kennis wil maken met de pijnpoli van Allerzorg is er vandaag (vrijdag 30 september) een open dag.

De meeste mensen die anesthesioloog-pijnbestrijder Vos en verpleegkundig specialist pijnbestrijding Eric de Roode zien, hebben chronische lage rugklachten. Maar ook ouderen die kampen met slijtagepijn nemen regelmatig contact op met Allerzorg. "Als wij ze met een paar prikken nog van de rollator af kunnen houden, dan is onze missie geslaagd", vindt Vos.

Op de open dag, vrijdag 30 september van 10.00 tot 17.00 uur, kunnen belangstellenden kennismaken met de pijnpoli in het Medisch Centrum Dudokpark (Hoge Naarderweg 3). Het is dan mogelijk verschillende controles te laten uitvoeren. Aanmelden is niet nodig.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant