Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

Niet gewonnen, maar toch winnaar

Bedrijven

HILVERSUM - De prijs en het beeldje gingen naar Marcel Schevers van Van Schijndel Schoenen, maar Marion van Vught van de biologische slagerij (eindigde als tweede) heeft absoluut niet het gevoel dat zij verloren heeft. Dat maakt de centrum-onderneemster duidelijk in een blog.

Op de eigen website heeft zij een dag na de bekendmaking van Onderneming van het Jaar een verhaal geschreven met de veelzeggende titel 'Hoe je een verkiezing tegelijk kan verliezen en winnen'. "We hebben de eerste prijs niet gewonnen, maar o, wat voelen wij ons winnaars", meldt Van Vught trots.

Gelukkig
De nominatie voor deze jaarlijkse prijs zorgde voor veel reuring. Veel klanten hadden het erover in de winkel en stemden op de biologische slagerij. "En nog van veel grotere waarde; er kwam een stroom van positiviteit en waardering de winkel binnen. Daar worden we helemaal gelukkig van. Wat een geweldige prijs hebben we daarmee gewonnen. Jullie intentie sterkt ons om te blijven doen waar we achter staan en met nóg meer plezier en liefde bezig te zijn", luidt haar kernboodschap.

Donderdag in HilversumsNieuws een interview met Marcel Schevers van Van Schijndel Schoenen; winnaar van de Onderneming van het Jaar

Uit de krant