De eerste bezoekers van de Primark worden hartelijk welkom geheten.
De eerste bezoekers van de Primark worden hartelijk welkom geheten. (Foto: Bastiaan Miché)
Foto's

Eindelijk: Primark in Hilversum is open

  Bedrijven

HILVERSUM - Vanochtend om 10.00 uur werd Primark Hilversum officieel geopend in het hart van de mediastad. De winkel is gevestigd in het recentelijk vernieuwde Hilvertshof, het oudste winkelcentrum van Nederland. Het is de achttiende winkel van de Ierse modeketen in Nederland en nummer 336 wereldwijd.

De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 3344 vierkante meter en bestaat uit twee verdiepingen vol met de laatste modetrends voor het hele gezin. De rekken zijn gevuld met dames-, heren- en kindermode voor de warme zomerdagen en ook onze cosmetica, accessoires en huis en interieurcollectie worden aangeboden. 

Warme ontvangst
"Wij vinden het een eer om op zo'n historische plek in de Nederlandse winkelgeschiedenis ons achttiende filiaal te openen en zijn ontzettend blij met het warme ontvangst hier in Hilversum," aldus Ronald Voogt, algemeen directeur Nederland en België van Primark. 

UWV
De nieuwe winkel in Hilvertshof zorgt voor lokale werkgelegenheid: in totaal gaan er 179 medewerkers aan de slag bij Primark Hilversum. Namens Werkgevers Servicepunt (WSP) Gooi en Vechtstreek, een samenwerking tussen Gooi-gemeenten en UWV: "Wij zijn blij dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan de selectieprocedure van Primark en danken hen voor de prettige samenwerking; er zijn 40 werkzoekenden aan een baan geholpen bij Primark Hilversum."

Winkelplezier
De nieuwe winkel is ingericht naar het nieuwste winkelconcept van Primark, voor maximaal winkelplezier en winkelcomfort. Primark Hilversum heeft 40 kassa's (inclusief retourneren), 48 paskamers en 156 paspoppen, verspreid over de hele winkel.

WiFi
De producten worden goed in de schijnwerpers gezet met 38 lichtbakken verspreid door de hele winkel. Overal in de winkel is gratis WiFi aanwezig en er zijn twee 'customer recharge areas', oftewel oplaadpunten waar het winkelend publiek even kan ontspannen en hun telefoon op kan laden.

Lees donderdag meer in de Gooi en Eembode/Hilversums Nieuws


39 reacties
Elke donderdag het HilversumsNieuws per e-mail
Meer berichten