Guns N' Roses en Metallica-spektakel in de Vorstin

  Cultureel

HILVERSUM - Wie van Metallica en Guns N' Roses houdt, kan vrijdag 10 februari beter vrijhouden in de agenda, want de internationale Legends of Rock Tribute Tour doet dan Podium de Vorstin aan.

Vooral nummers van weleer komen voorbij in het poppodium. Het publiek kan rekenen op bekende Metallica-songs als 'Nothing else matters', 'One' en 'Enter Sandman'. Uit het Guns N' Roses-repertoire van de jaren 90 zijn zeker 'Sweet child O'mine', 'November Rain' en 'Paradise City' te horen. "Dit zijn slechts enkele van de vele klassiekers die deze avond voorbij zullen komen", meldt de tourorganisatie.

Beleving
Deze internationale tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland een podium te bieden. Vrijdag 10 februari staat Hilversum op het schema. Twee bands verschijnen volgende week vrijdag op de Hilversumse bühne. Metallica by Magnetica mag zich een van de beste bands van de Benelux noemen. De muzikanten weten hun Amerikaanse voorbeeld goed te evenaren. "Het publiek krijgt een ware Metallica-beleving", luidt de belofte.

Eerbetoon
Slash N' Roses bestaat uit vijf muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan gitarist Saul Hudson, die beter bekend is als Slash. Hun setlist bevat de grootste hits van Guns N' Roses en zijn hebben dezelfde sound als de Amerikanen.

Kaarten winnen? Kijk op Facebook.com/HilversumsNieuws


2 reacties
Elke donderdag het HilversumsNieuws per e-mail
Meer berichten