Het Oekraïnse trio Aleksandr, Olena en Vladyslav op hun grommende motoren.
Het Oekraïnse trio Aleksandr, Olena en Vladyslav op hun grommende motoren. Foto: Wintercircus Hilversum
Advertorial

Wintercircus Hilversum feest voor jong en oud

Cultureel

HILVERSUM - Stuiterballen die door de tent vliegen, een dansend koeienballet en op grommende motoren rijdende waaghalsacrobaten. Het is allemaal te zien tijdens de vierde editie van Wintercircus Hilversum.

De shows vinden plaats tussen 23 en 30 december. Het sfeervolle en verwarmde tentencomplex staat opnieuw op het evenemententerrein van Werf 35 aan de Mussenstraat in Hilversum.
Tijdens een twee uur durende show met tempo, elegance en veel humor maken artiesten uit meerdere landen hun opwachting.

Gewaagd en spectaculair is het kruisboog- en messenwerpnummer van de Portugese Raùl en de Hongaarse Edith Arrieta zeker wel te noemen. En het Nederlands goocheltalent Marc Luijben bewijst dat hij materiële teleportatie, met een knipoog, volledig beheerst, terwijl het Letse Duo Kristaps op magische wijze in een oogopslag van kostuums verwisselt.

Ander hoogtepunt is het stoere optreden van de Oekraïense Aleksandr, Olena en Vladyslav. Zij laten op hun grommende motoren zien dat zij een van de moeilijkste acrobatische disciplines uit het circus volledig beheersen, de 'Ikarische Spelen'. En net onder de nok van de tent schitteren de Nederlandse Lindy Boland en de Roemeense luchtacrobate Alexandra, beiden met compleet hun eigen verhaal en unieke stijl. Samen nemen zij met hun optredens het publiek mee hoog de lucht in.

Kijk meer meer informatie en ticketprijzen op www.wintercircushilversum.nl
 

Uit de krant