Broederliefde.
Broederliefde. Foto: Ruud Baan

Broederliefde vrijdag op podium van de Vorstin

Cultureel

HILVERSUM - De Rotterdamse rapformatie Broederliefde beklimt vrijdag 15 december het podium van de Vorstin. De rappers treden op tijdens Nachtvorst Live. 

Broederliefde is populair onder jongeren en inmiddels overspoeld met prijzen, waaronder een MTV Award, een Edison en twee Buma Awards. Hun liedjes zijn de meest gestreamde van 2016 op Spotify of best bekeken op YouTube. Vrijdag treden zij voor het eerst op in Hilversum tijdens Nachtvcorst Live.

Jongeren
Dit feest is onderdeel van Nachtvorst, de nachtprogrammering van de Vorstin die zich richt op jongeren in Hilversum en omgeving. Nachtvorst maakt zich hard voor meer nieuwe en jongere producties in Podium de Vorstin. Onder het mom 'Live' leggen ze de focus op live evenementen en optredens.

Draaitafel
Naast Broederliefde is er vrijdag nog meer hiphop. Zo treedt Poke nog op en nemen DJ Weslo en DJ Young Berber plaats achter de draaitafel.

Kaarten
Kaarten voor Nachtvorst kosten in de voorverkoop 20,50 euro. Vrijdag aan de deur bedraagt de entree 25,50 euro. Het programma begint om 21.00 uur.

Uit de krant