Afbeelding
Foto: Pixabay

Verklaring namens familie Jonker naar aanleiding van dodelijk ongeval A1

Familieberichten

HILVERSUM - Enkele dagen na het dramatische ongeval op de A1 waarbij de zusjes Cécile en Livia overleden en hun ouders Luuc en Roelien Jonker zwaargewond raakten, komt hun familie met een verklaring. Deze staat in zijn geheel hieronder. 

“Wij zijn volledig uit het lood geslagen door het tragische ongeval dat zaterdag 2 december het leven heeft gekost aan Cécile en Livia Jonker, dochters van Luuc en Roelien, die zelf ook zwaargewond zijn geraakt. Het behoeft geen betoog dat er simpelweg geen woorden zijn te vinden om ons verdriet te beschrijven.

Wij hebben in de afgelopen dagen veel liefde, steun en waardering mogen ontvangen van onder meer de werkgevers van Luuc en Roelien, politie, de burgemeester van de gemeente Hilversum, betrokken sportverenigingen en de school van Cécile en Livia.

De komende periode willen wij alles op alles zetten om Cécile en Livia een waardig afscheid te geven. Een afscheid dat recht doet aan het leven van onze dochters, kleindochters en nichtjes. Daarnaast gaan onze zorgen uit naar onze dochter, zus en schoonzus Roelien en schoonzoon, broer en zwager Luuc. Zij hebben alle mogelijke steun nodig in deze onwerkelijke tijd.

Over de medische situatie van Luuc en Roelien doen wij geen nadere mededelingen, behalve als daar aanleiding voor mocht zijn. We vragen de media terughoudendheid en met respect voor de privacy van de familie te berichten. Daarbij het uitdrukkelijke verzoek om geen foto’s van Cécile en Livia te publiceren.”

Uit de krant