Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

Bertus van Effrink langer bij sc 't Gooi

  Sport

HILVERSUM - Bertus van Effrink blijft langer aan als hoofdtrainer van het eerste mannenteam van sc 't Gooi. De club en de oefenmeester hebben besloten het lopende contract te verlengen.

Dat betekent dat hij tot en met seizoen 2017-2018 voor de selectie staat van de geel-zwarten. De trainer, de technische commissie en het bestuur zijn tevreden over de huidige samenwerking. "De spelersgroep deelt dit goede gevoel", meldt de voetbalvereniging in een persbericht.

In het verleden werkte hij al bij BVV'31 in Blaricum en AH'78 Huizen. Sinds deze jaargang is Van Effrink de trainer van het eerste mannenteam van de club op Sportpark Berestein. 't Gooi staat momenteel tweede in de vierde klasse F. Alleen Cobu Boys uit Amersfoort doet het beter. Dat is volgende week zaterdag de tegenstander van de Hilversummers.


reageer als eerste
Elke donderdag het HilversumsNieuws per e-mail
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hilversumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>;

HilversumsNieuws nieuwsbrief

Elke donderdag het HilversumsNieuws per e-mail
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226593&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hilversumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>