Afbeelding
Foto: Politie

Vrouwen stelen make-up ter waarde van 3000 euro in drogisterij in Hilversum

Politie & justitie

HILVERSUM - De politie heeft beelden gedeeld van drie vrouwen die eind oktober voor 3.000 euro aan make-up hebben gestolen in een drogisterij aan de Kapittelweg in Hilversum. 

De vrouwen sloegen toe op vrijdagavond 27 oktober. Rond 19.15 uur wandelden zij de winkel in. Eén van de vrouwen stond op de uitkijk en hield de medewerkers in de gaten. Een van de andere vrouwen liep met een kinderwagen en laadde deze vol met make-up. De derde vrouw ging met haar hoed de winkel door en pakte diverse spullen en dure gezichtsverzorging.

Hierna liepen alle drie de vrouwen naar de babyhoek om nog meer producten in de tas te doen die in de kinderwagen zat. Hierna gingen ze weer uit elkaar om nog meer spullen te stelen. Vervolgens kwamen ze weer bij elkaar om samen naar de uitgang te lopen. De totale schade bedroeg uiteindelijk 3000 euro.

Signalement 
De eerste vrouw is rond de 1.65-1.75 meter lang, tussen de 30 en 40 jaar, heeft zwart haar en een lichte huidskleur. De tweede vrouw is tussen de 1,65 en 1,75 meter lang, is tussen de 50 en 60 jaar oud en heeft een licht getinte huidskleur. Zij droeg die avond een hoofddoek, lange jas en een zwarte bril. De derde verdachte tussen de 1.60 en 1.70 meter lang, rond de 55 en 65 jaar en heeft een licht getinte huidskleur. Zij droeg die avond een beige hoed, pluizige jas en Louis Vuitton tas.


Uit de krant