Rilana en Geert Venneman voorzien de klanten van advies in hun beddenspeciaalzaak.
Rilana en Geert Venneman voorzien de klanten van advies in hun beddenspeciaalzaak. Foto: Bastiaan Miché

Linnerie Annelies voor alle slaapcomfort

LOOSDRECHT - "Dit is echt mijn lust en mijn leven. Ik word hier zo blij van. Het is een mooi vak om mensen goed te adviseren over bedden en bedtextiel", aldus een energieke Geert Venneman van beddenspeciaalzaak Linnerie Annelies, de winkel die alles op het gebied van slaapcomfort te bieden heeft.

"Slapen is heel belangrijk", stelt Venneman, die samen met zijn vrouw Rilana het gezicht van Linnerie Annelies is. Aanschaf van bed, matras, bodem en bedtextiel is niet zo simpel als wellicht gedacht: iedereen heeft andere wensen en behoeften. Van het samenstellen van de juiste combinatie gaan de harten van het echtpaar sneller kloppen. "We gaan heel gericht te werk. Als iemand een bed nodig heeft, zien wij dat als een probleem waar wij een op maat gemaakte oplossing voor vinden. We gaan eerst aan tafel zitten met een kop koffie om te inventariseren wat de klant wil en nodig heeft. Van daaruit gaan we op zoek naar de juiste samenstelling. Belangrijk is dat we een brede prijsopbouw hebben, dus voor ieder wat wils."
De Loosdrechtse speciaalzaak heeft erkende merken, waaronder M-Line, Avek en Velda, in het assortiment. Daarnaast biedt zij ook haar eigen label Puur aan. Dit merk werkt met natuurproducten. Zo biedt Puur natuurlatexmatrassen die zeer elastisch zijn, goede verlichting bieden en een lange duurzaamheid hebben. Dit is niet het enige innovatieve product. De zaak verkoopt ook matrassen met luchtig en verkoelend 3D-materiaal en heeft matrassen en bodems die helemaal instelbaar zijn voor de klant. Met het merk SmartSleeve beschikt het Hilversumse echtpaar over beschermhoezen die optimale ventilatie, vochtregulatie en comfort bieden.

Klanten kunnen ook op het gebied van bedtextiel rekenen op deskundig advies. De keuze in materiaal en prijsklasse is groot. "Katoen, linnen, satijn of zijde: we hebben het hier allemaal liggen", meldt Venneman. Naast een breed assortiment hoeft de klant niet lang te wachten op de producten. De levertijd is tussen de twee en vier weken. "Wij werken met leveranciers die snel kunnen leveren. Die samenwerking is heel goed. Ook hier zijn we oplossingsgericht en regelen we alles zo goed en snel mogelijk voor de klant", leggen Rilana en Geert Venneman uit.

Verder verzorgen zij zelf jaarlijkse enkele evenementen in en rondom de zaak aan de Rading 46, net voorbij het gemeentehuis van Wijdemeren. Samen met enkele andere ondernemers is het echtpaar Venneman alweer druk aan het brainstormen over de volgende happening.

De beddenspeciaalzaak is op internet te vinden op www.linnerieannelies.nl of neem een kijkje op de Facebookpagina.