Advies en tips voor woningzoekenden.
Advies en tips voor woningzoekenden.

Goois Starterscafé in Luno Kitchen

HILVERSUM - Dudok Wonen en de Alliantie verzorgen donderdag 4 juni het Goois Starterscafé. Nieuwkomers op de woningmarkt kunnen zich tussen 18.00 en 21.00 uur in Luno Kitchen op de Kerkbrink 2 oriënteren op alles wat komt kijken bij het kopen van een huis.

Met het Goois Starterscafé willen de Alliantie en Dudok Wonen woningzoekenden een stap verder helpen op de woningmarkt. "Veel starters weten niet dat met de koopformules van de corporaties veel mogelijk is", zegt Margot Leeuwen, senior medewerker commercieel vastgoed bij de Alliantie. Makelaars van beide corporaties zijn tijdens het evenement aanwezig om bezoekers uitleg te geven over de koopformules die ze aanbieden.
Op het Goois Starterscafé kunnen woningzoekenden ook een gratis hypotheekberekening laten maken door de hypotheekadviseurs van de Hypotheekshop, de SNS Bank, Van Bruggen Adviesgroep en Hyppe. Starters moeten hiervoor een legitimatiebewijs en een recente salarisstrook meenemen. Daarnaast is er een notaris aanwezig en kunnen bezoekers de workshop 'De vier financiële valkuilen voor de woningbezitter' van het Nibud volgen. Nadere informatie is te vinden op www.gooisstarterscafe.nl.

Wie tijdens het Goois Starterscafé enthousiast is geworden voor het kopen van een huis kan op zaterdag 6 juni verschillende koophuizen van de Alliantie en Dudok Wonen bekijken. Tussen 11.00 en 13.00 uur is een selectie van de woningen geheel vrijblijvend te bezichtigen. De deelnemende huizen staan op www.gooiseopenhuizenroute.nl.