The Grand East bij eerste Patat Met.
The Grand East bij eerste Patat Met. Foto: De Vorstin

De Vorstin komt met 'Patat Met' en wij met kaarten

HILVERSUM - Iets nieuws in Podium de Vorstin: Patat Met. Een maandelijkse evenement voor een portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij bezoekers niet alleen getrakteerd worden op een zak biologische patat – in samenwerking met Kings Friet en IJs – en een drankje.

Maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Drie bands die op het punt staat door te breken spelen alvast in Hilversum. De eerste editie vindt plaats op 20 januari en dan staan deze drie op de bühne.

The Grand East
Afgelopen jaar verliep boven verwachting voor het Twentse The Grand East. Ze waren een van de meest geboekte bands in de Popronde. Ze speelden in een uitverkocht Paradiso als voorprogramma van DeWolff en ze treden op bij Noorderslag 2017.

Tricklebolt
De Sallandse rockformatie Tricklebolt speelde zich direct vanaf het moment van oprichting (2014) luid en duidelijk in de kijker en is inmiddels al niet meer weg te denken uit de regionale muziek-scene.
Mango Zabba
Mango Zabba is een 4-mans trip rock band uit Utrecht. Geïnspireerd door bands als Butthole Surfers, Pink Floyd, The Doors en David Bowie brengt de band een explosieve mix van rock, psychedelica en blues.

Weggeefactie
Het HilversumsNieuws mag voor Patat Met 2 x 2 kaarten weggeven. Ook mogen we 2 x 2 kaarten weggeven voor The Koffers & The Horny Horns, die treden die avond (20 januari) op in Hilversum. Wil je kans maken? Kijk dan op www.facebook.com/HilversumsNieuws.