In Memoriam in aula van crematorium

HILVERSUM Uitvaartverzorging Van Vuure verzorgt woensdag 15 november een In Memoriam. Vanaf 19.30 uur kunnen Hilversummers stilstaan bij hun overleden dierbaren. Dat gebeurt in Crematorium Hilversum aan de Kolhornseweg.

Voor de elfde keer heeft de Hilversumse uitvaartverzorger deze In Memoriam op de agenda gezet. In de aula van het crematorium kunnen belangstellenden hun geliefden gedenken. Dat kan door naar muziek te luisteren, het noemen van de naam van de overledenen, het branden van een kaarsje, het lezen van een gedicht of door andere inbreng van de nabestaanden. Noor Verheul verzorgt de overdenking.

De inloop is vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan via 035-6247531 of mail naar uitvaart@vanvuure.nl.


Vogellezing van Costerustuin

HILVERSUM Wie van vogels én de Costerustuin houdt, moet zaterdag 11 november vrijhouden. Paul van der Poel houdt die avond een lezing over drie vogelsoorten.

Van der Poel van Vogelwerkgroep 't Gooi spreekt tijdens de vriendenavond van de Costerustuin over het duo boomkruiper/boomklever en de grote bonte specht. Hij gaat uitgebreid in op de leefwijze van de vogels. De lezing vindt plaats in verpleeghuis Amaris Gooizicht aan de Paulus van Loolaan 21. De inloop is vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via 035-6247765 of mail naar tinka.greebe@gmail.com. De entree bedraagt 3 euro.


Disco voor gehandicapten in de Koepel

HILVERSUM DJ Imre neemt zaterdag plaats achter de draaitafel in wijkcentrum de Koepel. Tussen 20.00 en 22.00 uur is hier een disco voor mensen met een handicap.

"Voor jongens en meiden en alle andere swingliefhebbers is dit een plaats waar zij zelfstandig uit kunnen gaan", luidt de aankondigende tekst van Versa Welzijn. Vanaf 19.30 uur is de zaal aan de Kapittelweg 399a open. De entree bedraagt 2 euro per persoon.