'Langs Brel en Bannink' in De Morgenster

HILVERSUM 'Langs Brel en Bannink' is het thema van het seinconcert dat vrijdag 10 november wordt gehouden in De Morgenster. De aanwezigen krijgen ditmaal een programma met lichte muziek voorgeschoteld in de kerk aan de Seinstraat.

Vrijdag gaat de serie Seinconcerten weer verder. De luisteraars krijgen een rijk programma met liedjes van Jacques Brel en Harry Bannink te horen, zoals de omschrijving van de organisatie luidt. Bekend en minder bekend werk komen aan bod. Bariton Thomas Oliemans en Bert van den Brink (piano, accordeon en orgel) zijn vrijdag van de partij in De Morgenster. Het concert begint om 20.15 uur. Een kaartje kost 15 euro, te bestellen via www.seinconcerten.nl.


Inzamelfeest van Stichting Tara Bodong

HILVERSUM Champagne, gin en snacks zijn zaterdag 11 november te verkrijgen in Luno Kitchen. Daar houdt de Stichting Tara Bodong haar Diamond Fizz Party.

Hoewel het een feestje met een dj is, is het doel hiervan serieus. De Stichting Tara Bodong zamelt met deze bijeenkomst geld in voor het goede doel. Zeven jaar geleden werd de stichting opgericht om een school te kunnen realiseren in Noord-Oost India, zodat meisjes in Lumla onderwijs kunnen volgen. Nu wonen zij vaak ver van een school vandaan.

Een kaartje voor het feest van vrijdag, dat om 20.00 uur begint, kost 20 euro. Dat is inclusief een Diamond Fizz cocktail. Meer informatie is te vinden op www.tarabodong.org.


City Orkest brengt operette

HILVERSUM Het City Orkest Hilversum speelt zondag 12 november in het Muziekcentrum van de Omroep. Tijdens dit operetteconcert krijgen de muzikanten assistentie van 't KOOR uit Kortenhoef.

Meer dan honderd muzikanten zijn betrokken bij dit project. Solisten zijn sopraan Maya Roodveldt en tenor Jeroen Bik. Het concert begint om 14.30 uur. Een entreekaart kost 15 euro.