Wachten op de Amerikaanse ster.
Wachten op de Amerikaanse ster. Foto: Bastiaan Miché

Hollywoodster Adam G. Sevani zet Hilversum voor even op stelten

HILVERSUM Veel commotie zaterdag bij dansstudio Fit by Rox voor de deur. Daar kwam de bekende Hollywoodstar Adam G. Sevani een dansworkshop geven, maar ouders en de pers mochten niet mee naar binnen en dat zette even 'kwaad bloed'.

"Jammer dat er zo'n negatieve sfeer is ontstaan", laat eigenaresse Roxanne Cools weten, die heel trots is op de komst van de beroemdheid naar haar dansstudio. "Het was gewoon een beslissing van het management van Adam, die niet wilde dat er gefilmd werd tijdens de workshop of dat er foto's werden gemaakt. Waarschijnlijk omdat zijn choreografieën dan bekend zouden kunnen worden. Hij wilde dat heel nadrukkelijk niet, was daar heel resoluut in en daar hebben we ons aan gehouden. Hij kwam ook echt bij ons als dansdocent, misschien dat hij niet gestoord wilde worden tijdens de les." Ze vindt het ook een storm in een glas water. "Ik snap dat de mensen enthousiast waren en zelf wilden kijken, maar bij de bioscoop gaan toch ook heel veel ouders niet mee naar binnen", lacht ze.

Fans

Roxanne is supertrots dat juist haar dansschool door de Hollywoodster is uitgekozen voor een workshop aan haar leerlingen. "Naast mensen uit heel Nederland kwamen er ook zelfs fans uit landen als Engeland, Duitsland en Frankrijk naar Hilversum om de workshop bij te wonen. Dat was zo gaaf om te zien, al die buitenlandse kentekens die hier aan kwamen rijden. Ik ben heel erg trots dat hij onze dansschool heeft uitgezocht tijdens zijn Europatour, als enige in Nederland. Een droom kwam uit voor mij en mijn leerlingen, want hij heeft veel fans hier, omdat hij naast danser ook een bekende acteur is." Volgens haar hebben de leerlingen de dansles als geweldig ervaren. "Ze waren heel positief. Na de workshop nam hij ook alle tijd voor ze, maakte een praatje en ze mochten allemaal met hem op de foto. Het was een hele leuke dag met verder alleen maar enthousiaste reacties, lees ze maar op Facebook!"