Ondertekening Baarns Klimaat Akkoord op 2 november

BAARN Ruim dertig bedrijven, de gemeente Baarn en inwoners van Baarn (als lid van EnergiekBaarn of individueel) zetten op donderdag 2 november hun handtekening onder het Baarns Klimaat Akkoord tijdens de Baarnse Klimaat Conferentie.

Met dit akkoord geven de deelnemers aan dat zij zich in gaan spannen om te zorgen dat Baarn in 2030 duurzaam klimaatneutraal zal zijn. Hun handtekening is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Elke ondertekenaar onderneemt zelf acties die aan deze doelstelling bijdragen. Dat is hard nodig, wil Baarn deze doelstelling in 2030 echt bereikt hebben.

De ondertekening vindt plaats tijdens de Baarnse Klimaat Conferentie die door EnergiekBaarn met ondersteuning van de gemeente Baarn wordt georganiseerd op 2 november in Bomencentrum Nederland aan de Zandheuvelweg 7. Vanaf 19.30 uur kunnen bezoekers binnenlopen, het programma start om 20.00 uur. Het wordt een gevarieerde, informatieve en interactieve avond, waar de deelnemers en geïnteresseerden ruimschoots de gelegenheid krijgen met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden

Voor het bijwonen van de Baarnse Klimaat Conferentie kunnen belangstellenden zich aanmelden via www.bka2030.nl.
Bedrijven en particuliere inwoners van Baarn die zich ook willen aansluiten en het akkoord willen ondertekenen, kunnen contact opnemen met EnergiekBaarn via contact@energiekbaarn.nl.


Inwonertop

BAARN Inwoners uit Baarn, Eembrugge en Lage Vuursche praten op zaterdag 28 oktober in Theater de Speeldoos mee tijdens de Inwonertop.

Zij zijn via een loting geselecteerd en bedenken op deze dag samen plannen om hun gemeente, wijk of straat mooier, beter en leuker te maken. Plannen die nu of in de toekomst ook echt uitgevoerd kunnen worden. Het mag overal over gaan: de deelnemers bepalen de onderwerpen.

Inwoners die geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen toch een bijdrage leveren door een onderwerp te e-mailen naar inwonertop@baarn.nl.