Afbeelding
Foto:

'Kom die energieboost maar halen'

Sunday’s op de Gijsbrecht gaat na 25 jaar verder onder de naam Wellness het Gooi. "De zonnebanken blijven en we gaan het voor de klant alleen maar leuker en makkelijker maken," aldus eigenaresse Sandra Alderding.

"Ik heb tijdens de corona nagedacht over wat ik wilde met mijn zonnestudio. Mensen gaan namelijk niet alleen onder de zonnebank voor een kleurtje, maar ook om energie op te doen. En die krijg je ook van cryotherapie: drie minuten in een koude cabine staan die wordt gekoeld door stikstof en je voelt je daarna als herboren. De cryocabine kwam er een paar jaar terug en klanten zijn enthousiast. Ik dacht: wat kan ik mijn klanten nog meer bieden? En toen kwam ik in aanraking met kleurenled en zuurstoftherapie. De laatste zorgt voor extra energie en is voor veel andere problemen een uitkomst. De kleurenledtherapie vermindert  huidproblemen als acne en couperose. Het geeft de huid van gezicht en lichaam echt een boost. De resultaten zijn goed en klanten zijn tevreden. Ik heb nu dus vier behandelingen waarvan mensen lekker veel energie krijgen."

Dat Sandra haar vak verstaat blijkt wel uit de opleidingen die ze heeft gevolgd. "Toen er klanten met vlekjes en huidproblemen kwamen, vond ik dat ik daar meer van moest weten. Ik heb mijn diploma dermatologie voor schoonheidsspecialistes gehaald en heb soms mensen met verdachte plekjes doorgestuurd naar artsen. Het is belangrijk om te weten wat er speelt en ik sta altijd achter alles wat ik aanbied. Als ik het niks vind, dan werk ik er niet mee. Ik voel me verantwoordelijk voor mijn klanten en wil ze helpen om op een verantwoorde manier met hun huid en gezondheid om te gaan." Nu de regels weer soepeler worden, is ze er samen met haar team van professionele en ervaren collega's weer klaar voor. "Kom die energieboost maar bij ons halen."