Afbeelding
Foto:

'Wij hebben liefde voor het vak'

Dat tijdschrift LINDA. de winkel in de top 10 van leukste winkels zette, was voor Luxury By Nature een mooie opsteker en zorgde voor nog meer bekendheid. Sinds kort is de woonwinkel gevestigd in het voormalige pand van Natuurmonumenten (Schaep en Burgh).

Het openingsweekend eind september was een succes. "Belangstellenden namen een kijkje in onze prachtige nieuwe winkel in 's-Graveland. Het was druk en gezellig", blikt Edwin Huisman, die samen met Erik Rauch eigenaar van de webshop en woonwinkel is, terug.

Trots is hij op de negen stijlkamers waar klanten de grootste behang- en stoffencollectie van Europa kunnen zien. De kamers van het landhuis lenen zich er dan ook fantastisch voor om de verschillende stijlen te laten zien. "Door het hele pand hangen 59 verschillende behangen en zijn er in totaal 34 kleuren verf van Little Greene toegepast. Wij voeren exclusieve behangmerken als Papiers de Paris en ARTE en onze stoffencollectie is zeer uitgebreid." 

Voor wie benieuwd is naar de trend van nu: aaibaar behang doet het goed en de klassieke patronen zijn terug. "Mooie, art-deco-achtige dessins in de kleuren mauve, oud-roze dat zo prachtig combineert met het fragiele zeegroen." 

De winkel in 's-Graveland is een bron van inspiratie. Bezoekers kunnen de grootste behangcollectie van Europa hier zowel aan de muren als in de behangkamer bewonderen. Wie hulp nodig heeft bij de inrichting is bij Luxury By Nature ook aan het juiste adres. "Mensen kunnen bij ons terecht voor kleine en grote interieurprojecten. Wij geven graag advies over kleuren en materialen, kunnen een lichtplan ontwerpen en helpen bij het uitzoeken van meubelen. Desgewenst ontwerpen we bijpassende sierkussens en lampenkampen. Alles is mogelijk." Dat Luxury By Nature bewust inkoopt en let op duurzaamheid spreekt voor zich. "Wij selecteren onze stoffen zo veel mogelijk binnen Europa en hebben bijvoorbeeld ook gerecycled katoen in ons assortiment. Onze klanten stellen dat op prijs."

Dat Luxury By Nature van bijzondere accessoires houdt, blijkt wel uit het assortiment. Naast geurige huisparfums, antiek, kleine woonaccessoires en kunst is het mogelijk om opgezette dieren aan te schaffen.

Afbeelding