HilversumsNieuws 

Hoewel we ons uiterste best doen om de kranten op ieder adres goed te bezorgen kàn het voorkomen dat de krant niet goed of niet bezorgd is. 

In dat geval kun je de gratis krant oppikken bij een van onderstaande servicepunten:

  • Boekhandel Voorhoeve Libris, Kerkstraat 82
  • Primera Seinhorst, Jan van der Heijdenstraat 41A

We bezorgen een gratis weekkrant met daarin het belangrijkste nieuws, agenda, vrijwilligersvacatures en het gemeentenieuws. Plus hééél kort de artikelen die je mist omdat je nog geen abonnee bent van Extra...

Meld je nu aan als abonnee van HilversumsNieuws Extra

Ben je betrokken bij Hilversum en lees je graag onze huis-aan-huiskrant?
Meld je dan ook aan als abonnee van HilversumsNieuws Extra.

Onze abonnees lezen alle Extra artikelen én maken het mogelijk dat we de huis-aan-huiskrant kunnen blijven maken. Met Extra op www.hilversumsnieuws.nl bieden we je dagelijks veel mooie, boeiende en belangrijke verhalen aan. Meld je snel aan dan vind je dagelijks het laatste nieuws in je mailbox en ontvang je elke week een de Extra abonneekrant.

Waarom is Extra niet gratis?

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is lokaal nieuws niet gratis. Onze redactie maakt heel veel verhalen die je nergens anders vindt. Onze journalisten, fotografen en correspondenten zijn altijd in touw om overal bij te zijn, de juiste informatie boven water te halen en de perfecte foto te schieten. Dat is niet gratis en hangt een prijskaartje aan. Dankzij de bijdrage van onze abonnees kunnen onze journalisten hun werk blijven doen en kan de gratis huis-aan-huiskrant gemaakt worden én kunnen we heel veel mooie Extra's blijven schrijven. 

Mis niks. Lees alles.

Wekelijks een dikke krant en dagelijks online.

Hoe meld je je aan?
Heel simpel. Via deze link of onderstaande button.