Afbeelding
Partnerbijdrage

Zeg het met een leuke bedrukte tas!

Algemeen

Voor je evenement ben je op zoek naar leuke bedrijfsproducten? Een goed begin is het halve werk, dus pak het maar meteen goed aan. Op een evenement is het altijd leuk om producten te voorzien van jouw bedrijfslogo. Zo weten bezoekers precies bij welk bedrijf de items dan horen. Tassen bedrukken is hier zo'n voorbeeld van. Zo kun je bijvoorbeeld de tas gebruiken om weer andere items in te doen en de tas als een ware goodiebag weg te geven aan bezoekers. Zeker weten dat jij onder de aandacht blijft!

Wat schenk jij jouw klanten?
Je klanten zo nu en dan eens flink in de belangstelling laten staan is nooit verkeerd. Op deze manier weten zij dat je ze waardeert en speel jij jezelf in het vizier. Je hoeft dit uiteraard niet telkens te doen door een duur cadeau, een kleinigheidje op zijn tijd voldoet ook. Je kunt daarom gerust een leuke bedrukte tas aan klanten meegeven als relatiegeschenk.

Ook leuk: combineer het met bijvoorbeeld een dopper, een populair item vandaag de dag! Je geeft niet alleen iets leuks weg, je maakt stiekem op deze manier ook een klein beetje reclame voor je bedrijf. Nooit verkeerd toch? Er zijn trouwens vele soorten tassen verkrijgbaar die je helemaal in jouw stijl kunt laten bedrukken. Zo zijn katoenen tassen erg in trek omdat ze niet belastend zijn voor het milieu. Dit geldt overigens ook voor vilten tassen en jute tassen. Zulke tassen komen tijdens het boodschappen doen altijd goed van pas!

Online relatiegeschenken
Wil je jouw klanten ook een mooi relatiegeschenk geven om ze te bedanken en om zelf in the picture te blijven? Tassen bedrukken is dan zeker aan te raden. Mensen zullen je naam onthouden, helemaal als in combinatie met je logo. Zeker dat dit een positief effect heeft op je naamsbekendheid. Benieuwd waar je relatiegeschenken kunt laten bedrukken? Neem dan eens een kijkje bij Maxilia. Deze partij heeft een ruim assortiment met geschenken waar je jouw bedrijfslogo op kan bedrukken. Wil je meer weten of heb je vragen over het bedrukken van tassen? Neem dan gerust contact op! 

 

Closeup the colorful shopping bags were holding by lady hand,in front of grunge surface cement wall,in abstract art design,classic old film tone,blurry light around.

Uit de krant