De Jonge Haan.
De Jonge Haan. Foto: © Bastiaan Miché

De Jonge Haan en Tafelberg verder als De Eendracht

Bedrijven

HILVERSUM - De twee locaties hebben allebei een lange historie en hebben zich in de loop der jaren volop bewezen, maar het is tijd voor wat nieuws, is de gedachte. Daarom worden Café - Restaurant De Jonge Haan in Hilversum en drink- en eetgelegenheid Tafelberg in Blaricum vanaf komende maandag toegevoegd aan De Eendracht-familie.

Café - Restaurant De Eendracht heeft al vestigingen in Abcoude, Maarssen en Weesp. Daar komen nu deze Gooise vestigingen bij. De Jonge Haan en Tafelberg krijgen met de naamsverandering niet alleen een nieuw concept, maar bijvoorbeeld ook een nieuwe kaart. 

Juist nu
Het is niet zo dat alles anders wordt: zo behouden de Hilversumse en Blaricumse vestigingen bijvoorbeeld hun ruime terrassen en ook de houtoven in de Blaricumse zaak, gaat niet weg. Lodewijk Keulen, mede-eigenaar van Het Horeca Kantoor: "De Eendracht is een bewezen concept, dat goed aansluit op de wens van de huidige gasten, locaties en omgeving. We doen dit juist nu, omdat de huidige situatie ons de tijd heeft geboden deze naamsverandering naar voren te halen."

Hij geeft aan dat door de coronacrisis de kans ontstond 'om op een andere manier naar onze toekomst te kijken'. "Daarom besloten we de Jonge Haan en Tafelberg versneld toe te voegen aan het succesvolle concept van De Eendracht. Zo kunnen we bouwen aan De Eendracht en kan het Gooise publiek rekenen op twee mooie nieuwe zaken die nóg meer aansluiten bij hun wensen: een ontmoetingsplek voor iedereen, waar verse producten van lokale leveranciers worden gebruikt." 

Uit de krant