Supermarktmanager Jonathan Kooistra.
Supermarktmanager Jonathan Kooistra. Foto: Albert Heijn/Andries van der Ree
Advertorial

Nieuwe Albert Heijn Hilversum Riebeeck Galerij binnenkort open

Bedrijven

HILVERSUM - Inwoners van het Hilversumse Van Riebeeckkwartier kunnen binnenkort terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De nieuwe winkel is van franchisenemer Bun en komt aan de Oosterengweg 70, in het pand van de PLUS die vrijdag sluit. 

De meeste medewerkers van deze supermarkt gaan bij de Albert Heijn aan de slag. De opening is op dinsdag 15 december om 12.00 uur. Dan staan supermarktmanager Jonathan Kooistra en zijn team klaar om klanten te verwelkomen.  

Het pand in het winkelcentrum krijgt eerst een flinke opfrisbeurt. “Onze winkel gaat er eigentijds uitzien en wordt overzichtelijk ingericht”, vertelt Kooistra. “Het totale winkelcentrum is ook eigendom van Bun en dat wordt op termijn opgeknapt en klaargemaakt voor de toekomst.” 

Bij Albert Heijn Riebeeck kunnen bezoekers altijd gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten. Er komt een ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, verspakketten, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. “Ook valt voordeel bij ons niet te missen. We krijgen een grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Bovendien vind je in de winkel meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje.” 

Klanten gaan meteen al veel bekende gezichten zien want nagenoeg alle voormalige PLUS-medewerkers komen in dienst bij Albert Heijn Riebeeck. Een speciaal opleidingsprogramma moet ervoor zorgen dat zij klanten straks goed kunnen adviseren. “Uiteraard zie je ook nieuwe gezichten. Deze medewerkers zijn afkomstig uit andere Albert Heijn-winkels. Iedereen heeft kort geleden kennis met elkaar gemaakt. Het klikt, er staat gewoon nu al één team. We kijken uit naar de opening van de winkel en naar de kennismaking met onze klanten”, aldus de supermarktmanager.

Uit de krant