Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Win VIP-kaarten voor Dudok in Concert

Cultureel

HILVERSUM - Het carillon van het Hilversumse Raadhuis speelt woensdag 30 augustus letterlijk en figuurlijk een hoofdrol in een raadspel van Dudok in Concert. Via het spel zijn twee VIP-kaarten te winnen voor dit concert, dat op 6 september plaatsvindt in het Hilversumse Dudokpark. Het Raadhuis vormt net als vorig jaar het decor.   

Wie aan het spel mee wil doen, kan uit het raam gaan hangen of kijken en luisteren via de livestream op de Facebook-pagina van Dudok in Concert. De beiaardier speelt woensdag om 12.00 uur een specifiek nummer op het Hilversumse carillon. Wie denkt te weten welk nummer het is, kan zijn oplossing doorgeven via de Facebook-pagina www.facebook.com/dudokinconcert en kans maken op 2 VIP-kaarten (tribuneplaatsen) voor Dudok in Concert.

Aan het event in het Hilversumse Dudokpark werken diverse artiesten mee: Angela Groothuizen, 3Js, Frank Boeijen, Fresku, Julia Zahra, Boris en het 125 zangeressen tellende Goois Vrouwenkoor. Ook is er een rol weggelegd voor het Metropole Orkest, waarvan de Mediastad de thuisbasis is.   

Beeldmaker en radio-dj Ruud de Wild krijgt bij Dudok in Concert de kans om als verhalenverteller de gevel van het Raadhuis van Hilversum opnieuw in te kleuren.

Dit jaar vormt het concert de start van Dutch Media Week, waarin alle facetten van media centraal staan. Het muzikale evenement begint ’s middags met het Raadhuis Open Podium. Vanaf 20.33 uur is het concert ook live te volgen via NPO1.

Uit de krant