Afbeelding

De Derde Helft bij Olympia'25 in Hilversum

Mensen

HILVERSUM - Sportvereniging Olympia’25 gaat vrijdag 20 maart als eerste vereniging in Hilversum van start met De Derde Helft, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij. 

Om De Derde Helft te organiseren werkt de verenging samen met Versa Welzijn. De Derde Helft heeft als doel de sportkantine een nieuwe functie geven, namelijk die van een centrale plek waar 55-plussers elkaar kunnen ontmoeten voor activiteiten, een kopje koffie en een goed gesprek.  

Ouderen die betrokken zijn bij sv Olympia’25 hebben zich verenigd in een ouderencommissie. Zij zullen elke week De Derde Helft organiseren bij sv Olympia’25 tussen 10.00 en 12.30 uur. Vóór ouderen uit Hilversum en dóór ouderen uit Hilversum. 

55-plussers zijn elke week welkom voor een kop koffie en om kennis te maken met of deel te nemen aan activiteiten zoals jeu de boules, sjoelen, darten, bord- en kaartspellen, wandelen, fietsen of een lezing over de voetbalhistorie in Hilversum. 

Vrijdag 20 maart vanaf 9.30 uur is de officiële kick-off. Hier bij is ook wethouder Karin Walters uit Hilversum aanwezig. Iedereen is hierbij welkom om vrijblijvend kennis te maken, een kopje koffie te drinken en/of mee te doen aan de activiteiten.

Uit de krant