Professor Drabb.
Professor Drabb.

Bekende handlezer Professor Drabb komt twee woensdagen naar de Gijsbrecht

Buurt & Wijk

HILVERSUM - Professor Drabb stelt zijn uitzonderlijke talenten tentoon. Op de woensdagen 17 en 24 april leest de Hilversummer in zijn woonplaats het verborgen persoonlijke verleden en wellicht een stukje toekomst in de handen van geïnteresseerden.  

‘Ontdek wat het verleden voor jou in petto heeft’ is het motto van Professor Drabb (echte naam Wouter Ruarus). Hij staat bekend om zijn vaardigheden als handlezer en entertainer. Hij heeft een reputatie opgebouwd voor het ontrafelen van het verleden met een nauwkeurigheid van 80 procent. 

Naast handlezen, staat Professor Drabb bekend om zijn humoristische en satirische benadering, waardoor zijn optredens niet alleen informatief maar ook vermakelijk zijn. Met meer dan 37 jaar ervaring heeft hij de handen gelezen van duizenden mensen, onder wie bekende Nederlanders en buitenlandse artiesten als radio-dj Giel Beelen en de bandleden van The Rolling Stones. 

Op woensdagen 17 en 24 april is Professor Drabb in het pand van Gijsbrecht van Amstelstraat 126 aanwezig om de handen te lezen van 15.00 tot 20.00 uur. De entree is 15 euro, inclusief een kop koffie of thee.

Uit de krant