Afbeelding

Waarom je als tweelingouder deze lezing moet zien

Algemeen

HILVERSUM - De ontwikkeling van een tweeling verloopt anders dan een eenling. Suzanne Lagerweij verzorgt dinsdag 4 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur in de theaterzaal van bibliotheek Hilversum de lezing 'Tweelingen'.

Een inspirerende avond voor ouders die meer willen weten over de invloed van tweeling zijn op de ontwikkeling van kind(eren).

De ontwikkeling van een tweeling verloopt anders dan bij een eenling. Zo beginnen de meeste tweelingen wat later met praten en gebruikt een groot deel van de tweelingen de eerste jaren een eigen taaltje. Op dit voorbeeld, maar ook op andere punten waarop het tweeling zijn van invloed is op de ontwikkeling, gaat Suzanne Lagerweij tijdens de lezing uitgebreid in. Hierbij geeft zij praktische tips en biedt ook ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. 
 
Twinspiratie
Suzanne Lagerweij is zelf tweeling, tweelingouder, en schrijfster van het boek 'Twinspiratie voor tweelingouders'. Zij geeft deze lezing in het kader van de Week van de Opvoeding, op verzoek van de Gooise meerlingouders en Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek.
  
 

Uit de krant